SMS-lån | Massor med av SMS-lån som du kan få godkända

Gratis SMS-lån på totalt 23000 kr

Gratis SMS-lån på totalt 23000 kr

Du kan totalt få 3 st olika SMS-lån som är helt gratis hos flera 3 långivare med en sammanlagd lånesumma på 23000 kronor som är helt ränte- och kostnadsfritt. Dessa SMS-lån har faktiskt inga kostnader och räntan är noll procent vilket gör dessa SMS-lån helt gratis. Du måste naturligtvis betala tillbaka lånesumman innan lånen förfaller för annars blir inte SMS-lånen gratis längre.

SMS-lån som sägs vara gratis är endast gratis om den som tar SMS-lånet betalar tillbaka hela lånesumman före lånet löpt ut. Ifall den som tar SMS-lånet betalar tillbaka lånet för sent kommer det bli väldigt dyrt i form av mycket höga räntor, extra straffavgifter och ökade kostnader. När någon misslyckas betala tillbaket efter upprepade betalningspåminnelser kan personer få betalningsanmärkningar hos Kronofogden som finns kvar i tre år.

Marknadens SMS-lån som är gratis

De långivare som erbjuder SMS-lån helt gratis är vilka lånevillkor som deras snabblån innebär kan du hitta här:

LåneföretagSMS-lånetGratis lånInkomstUCMin ålderLåne­villkor
1000 -
35000 kr
15 000 kr Nej CreditSafe 21 Mer info
1000 -
50000 kr
5 000 kr 100 000 CreditSafe 20 Mer info
2000 -
5000 kr
3 000 kr Nej Sergel 18 Mer info

Viktig gällande gratis SMS-lån

Viktig gällande gratis SMS-lån

Lånefirmorna erbjuder endast gratis SMS-lån ifall de garanterat tjänar pengar på lånen. De tänker affärsmässigt och långsiktigt. De som betalar långivarnas förtjänst är du eftersom du tar SMS-lånet.

Enda sättet att få ordning på sin ekonomi är att endast handla och köpa för dina egna pengar och inte pengar som du lånat ihop. Om det är någon pryl såsom en mobiltelefon som du vill ha eller en resa som du vill göra så är det billigast att vänta med utgiften till dess att du sparat ihop pengarna.


Allt som du ska veta innan du tar ett SMS-lån

Om du tänkt ta ett SMS-lån måste du veta en hel del innan du tecknar dig för lånet. Att ta fel SMS-lån, eller ännu värre ta ett SMS-lån som du inte kan återbetala, kan kosta dig massor med pengar, tid och besvär även om lånet endast var på 1000 kr. Det går att sänka sin lånekostnad till en bråkdel genom att välja rätt lån, välja rätt långivare och jämföra alla SMS-lånen innan du bestämmer dig för ett av lånen.
Meny - SMS-lån
Till förstasidan på www.smslan.infoHögst upp på sidanLängst ned på sidan
GratislånIngen UCLåna 5000 krNyheter